Publicat de: ky | Ianuarie 30, 2009

Hai cu maneaua

Ma uit la tv … foarte tare ar fi si mai tare daca as avea ce vedea, dar pentru ca intotdeauna exista un dar … dau peste manele si unde, pe antena 1 in prime time.

Stau si ma gandesc cata ipocrizie in drumu mare tot anu toate posturile de televiziune mai putin desigur Etno si Taifas arunca cu glod in manele, manelari si alte specii din aceeasi categorie dar cand vine revelionul sunt cei mai buni prieteni cu adi, guta si care o mai fi.

Nu sunt pro manele dar nici contra fiecare are dreptul sa asculte ce vrea sau ce poate, asculti manele problema ta nu-mi canta in autobuz in rest don’t give a shit ma omoara nesimtirea asta de genu.. buu manele 11 luni si 29 zile pe an …. vine revelionul ce vrea romanul langa porc si alcool …pai maneaua… aham… atunci aducem manele..

Tot vad de ceva vreme incoace copii mai mult sau mai putin sau „jmcheri” care au telefoane mp3, mp4 si simt nevoie sa asculte muzica incluzand si publicul  trecator …. sa va spun un secret…. „NU E COOL” e penal, lame si restul…. poti sa asculti adrian, parazitii, ctc, busta sau pussycatdols indiferent de muzica e penal… sorry chiar e …

Anunțuri

Responses

  1. Am avut ce privi, mersi. Vis -a -vis de politica din timpul anului cantra manelelor ai mare dreptate. Sunt de aceeasiparere, si nici mie nu-mi strica la bautura cate o manea, HA!HA! HA!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: